Spoj Velikog parka i Šipovca opet svijetli

Facebook
Twitter
Pinterest

U sklopu redovitih obilazaka, gradonačelnik Krešimir Kašuba sa suradnicima danas je obišao spoj Velikog parka s naseljem Šipovac koji je poveznica pješačke zone do centra. Taj dio nije bio rasvijetljen od izgradnje i rekonstrukcije zaobilaznice. Na to su upozorili građani, na čemu je gradonačelnik zahvalio i rekao da je rasvjeta sada obnovljena u sklopu održavanja i postavljena je led rasvjeta koja je puno štedljivija.

Pročelnica Upravnog odbora za gospodarstvo i komunalni sustav Grada Našica Magdalena Vidaković-Gelenčir istaknula je da je vrijednost ovog ulaganja oko 115.000 kuna. Najavila je kako će se ove godine ići u kompletnu rekonstrukciju rasvjete na području Grada.

Predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Našice Darko Cerovski istaknuo je kako obnovljen dio rasvjete na ovome potezu pokazuje da gradonačelnik, odnosno Grad, ima razumijevanja prema potrebama na koje građani ukazuju. Ovo pokazuje i da se na uređenju Velikog parka puno radi, a ovo je samo jedan detalj.

tekst: N.Pavlus, foto: Grad Našice, N.Pavlus

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit