“Sparina Markovac”pobjednici memorijalnog turnira “Katica Pavlić Kajka”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji Matice Slovačke Markovac Našički i SKUU Franjo Strapač, jućer je u Markovcu Našičkom u sklopu Programa proslave Dana Grada Našica odigran memorijalni turnir u odbojci na pijesku “Katica Pavlić Kajka” . Turnir je otvorio gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba u nazočnosti , dopredsjednice Gradskog vijeća Grada Našica Branke Baksa, županijskog vijećnika i člana Izvršnog odbora Športske zajednice Osječko-baranjske županije Vanje Prošića, predsjednika Športske zajednice Grada Našica Nikole Antolovića i članova obitelji Pavlić. Na turniru je nastupilo osam ekipa, a prvo mjesto osvojila je ekipa Sparina Markovac koja je u finalu svladala ekipu Feminem Motičina. Treće mjesto osvojila je ekipa Fitness klub NAC, a četvrto Vugori Motičina. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Mihael Tomić. Pehare i medalje najuspješnijima je uručili su članovi obitelji Pavlić.

Tekst: Danko Justić

Foto: Josip Bungić

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit