Socijalna samoposluga nastavlja s radom

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Nakon što je sredinom ožujka zbog epidemije koronavirusa, a po preporuci nadležnih tijela, zatvorila svoja vrata u direktnom radu s korisnicima, od danas, s redovitom radom nastavlja Socijalna samoposluga Našice. Korisnici će ponovno moći doći po svoje donacije u redovitim radnim terminima: ponedjeljkom i četvrtkom od 17 do 19 sati. Način rada – javljaju iz udruge Dar dobrote – bit će izmijenjen. U Socijalnu samoposlugu će ulaziti jedan po jedan korisnik, a ispred samoposluge će morati održavati socijalnu distancu od 1,5 metar. Iako će to ponešto usporiti rad, iz udruge Dar dobrote mole korisnike za strpljenje i razumijevanje. Također, volonteri mole građane da podrže rad Socijalne samoposluge donacijom hrane i drugih potrepština jer su potrebe doista velike.

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit