Pet prometnih nesreća u posljednja 24 sata

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Prema današnjem izvješću Policijske uprave osječko–baranjske, jučer je evidentirano pet prometnih nesreća. Jedna osoba zadobila je lake tjelesne ozljede, dok su ostale četiri prometne nesreće za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se dvije, a na području Donjeg Miholjca, Đakova i Našica po jedna prometna nesreća.
U vremenu od 29. do 31. svibnja, na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu je zaustavljeno 36 vozača (33 vozača osobnih automobila i 3 vozača bicikla) koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Evidentirano je 307 prekršaja od čega 179 prekoračenja brzine kretanja vozila, 30 nekorištenja sigurnosnog pojasa, 25 nepropisnih korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 1 upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, 7 upravljanja neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom i 65 ostalih prekršaja.
Najveća prisutnost alkohola utvrđena je 30. svibnja, u Beničancima, kada je u nadzoru prometa zaustavljen biciklist. Vozaču bicikla, 44-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Beničanaca utvrđena je nedozvoljena koncentracija alkohola u krvi od 3,10 grama po kilogramu – stoji, među ostalim, u priopćenju Policijske uprave osječko-baranjske.

izvor: PU OBZ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit