Socijalna samoposluga Našice i dalje korisnicima dostavlja pomoć

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Sukladno uputama resornog Ministarstva, Socijalna samoposluga Našice neće raditi ni tijekom svibnja u direktnom kontaktu s korisnicima. Tako će korisnicima, ovisno o mogućnostima i prilikama biti dostavljena pomoć u hrani i drugim potrepštinama, a o potencijalnom nastavku rada u lipnju korisnici će biti obaviješteni. Iako se nazire smirivanje postojeće epidemiološke situacije te se posljednjih dana značajno smanjio broj oboljelih od virusa COVID-19, zbog veličine prostora Socijalne samoposluge te nemogućnosti održavanja propisanog razmaka od 2 metara, u trenutnoj situaciji nije moguće realizirati siguran rad kako za korisnike, tako i za volontere. Iz Humanitarne udruge Dar dobrote zahvaljuju na razumijevanju i mole za strpljenje, te isto tako apeliraju na građane ukoliko mogu da podrže svojim donacijama rad Socijalne samoposluge kako bi se prikupile potrepštine koje bi potom volonteri direktno dostavili korisnicima.

foto: arhiva

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit