Služba traženja – javite se u GD CK Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Služba traženja Hrvatskog Crvenog križa moli sve koji su napustili svoje potresom pogođene domove da se jave društvima Crvenog križa najbližima mjestu njihova trenutnog smještaja zbog obnavljanja obiteljskih veza i pružanja humanitarne pomoći. Osobe koje su s područja pogođenih potresom, a trenutno su smještene na području djelovanja Gradskog društva Crvenog križa i koje se nisu još javile u Crveni križ Našice, trebaju se javiti na telefon 031 613 275.
Prikupljaju se i podaci o osobama koje su s potresom pogođenog područja otišle u druge dijelove Hrvatske kod rodbine ili u druge smještajne kapacitete te kako bi im se mogla pružiti potrebna pomoć. Do sada je evidentirano ukupno sedam obitelji na području djelovanja Crvenog križa Našice. Crveni križ odgovara i na pojedinačne upite građana na traženje osoba za koje nemaju vijesti.

 

izvor: GD CK Našice, foto: HCK.hr

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit