Slobodno korištenje terena za odbojku na pijesku, na središnjem gradskom trgu šahovske figure

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradonačelnik je sa suradnicima danas obišao i sportske terene u Velikom parku. Sportski tereni, u koje je u sklopu Projekta obnove prirodne baštine uloženo tri milijuna kuna, od izuzetne su važnosti u odgojno-obrazovnom smislu za djecu i mladež, terene koriste i srednja i osnovna škola kao i brojni rekreativci. Upravo u tom sportskom duhu, istaknuo je gradonačelnik, danas su simbolično otvorena vrata terena za odbojku na pijesku čime će se korištenje omogućiti svim građanima. Svi tereni su pod video nadzorom te ne bi trebalo biti problema s korištenjem. Na igralištima postoje određena oštećenja koja su nastala uslijed korištenja, no ona će biti sanirana. Građani su danas na središnjem gradskom trgu mogli primijetiti da su na predviđenim šahovskim poljima postavljene velike šahovske figure, koje će zasigurno biti dodatna atrakcija u središtu grada. Gradonačelnik je još jednom napomenuo kako su i sportski tereni u Velikom parku kao i središnji gradski trg  pod video nadzorom te pozvao korisnike na primjereno ponašanje i korištenje sportskih terena i šahovskih figura jer je riječ o našoj zajedničkoj imovini.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit