“Škola za sve” – projektni dan u OŠ kralja Tomislava

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U osnovnoj školi kralja Tomislava Našice danas je organiziran projektni dan pod nazivom „Škola za sve“ s ciljem promicanja inkluzije učenika s teškoćama u odgojno-obrazovnom sustavu i lokalnoj zajednici. Ideja je to školskog Tima za inkluziju, a u sklopu projektnog dana, učenicima i učiteljima predstavile su lokalne udruge koje imaju višegodišnje iskustvo u osmišljavanju projekata i radu s djecom s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom. Zanimljive izložbene štandove te edukativne i kreativne radionice uz nastavnike su postavili i članovi Udruge osoba s invaliditetom Jaglac Orahovica, Udruge slijepih i slabovidnih Našice, Udruge volontera Otvoreno srce SŠ Isidora Kršnjavog Našice, Udruge Prijateljstvo Feričanci te Gradskog društva Crvenog križa Našice.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit