4. kolo Slavonske brdsko biciklističke lige XCO “Lapovac”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na stazi uz jezero Lapovac jučer je voženo 4. kolo Slavonske brdsko biciklističke lige XCO Lapovac koju je organizirao Biciklistički klub Našice. Pedesetak biciklista natjecalo se u 9 kategorija, a najuspješnijima su pripale vrijedne nagrade. Utrka je i ove godine organizirana u sklopu Programa proslave Dana Grada Našica uz pokroviteljstvo Grada Našica, pa je na samom početku sve nazočne pozdravio gradonačelnik Krešimir Kašuba, a nekoliko uvodnih riječi biciklistima je uputio i predsjednik BK Našice Ivan Adžić. Uz domaće vozače na utrci su nastupili i vozači iz susjedne Srbije među kojima i pobjednik u Elite kategoriji Aleksandar Roman, višestruki prvak Srbije i prvak Balkana.

 

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit