Sjednica Gradskog vijeća

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je održana sjednica Gradskog vijeća Grada Našica na kojoj su vijećnici prihvatili rebalans gradskog proračuna za ovu godinu te projekcija za 2020. i 2021. godinu. Prihvaćen je i prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada na području Grada. Također su prihvaćeni i prijedlozi odluka o raspisivanju javnih natječaja za zakup i prodaju poljoprivrednog zemljišta u državnom vlasništvu na području Grada. Prihvaćen je i prijedlog Odluke o uvođenju Riznice Grada Našica kojom će gradske ustanove biti u zajedničkom sustavu s Gradom. Na kraju sjednice predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba i gradonačelnik Josip Miletić zahvalili su vijećnicima na uspješnoj suradnji ove godine te svima poželjeli sretne blagdane i Novu 2020. godinu. Kako su istaknuli, Grad je i ove godine bio veliko gradilište, a sljedeća godina donosi povijesne investicije za naš grad.

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit