Sjajan završetak prvih “Dorinih ljeta”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Jučer je u koncertnoj dvorani Osnovne glazbene škole “Kontesa Dora” održan završni koncert Međunarodne glazbene akademije “Dorina ljeta” . Biljana Urban, umjetnička voditeljica i osnivačica akademije pozdravila je sve nazočne i istaknula kako je njezin moto za osnutak akademije bio prijateljsko druženje i uživanje u glazbi.

Na koncertu su nastupili svi polaznici Dorinih ljeta, njih 22, koji su od 26. kolovoza do jučer pohađali predavanja, probe i koji su nastupali na koncertima koji su organizirani na raznim zanimljivim lokacijama. Na sinoćnjem koncertu izveli su 24 djela skladatelja poput Šostakovića, Chopina, Mozarta i Rossinija.

Na kraju koncerta Biljana Urban dodijelila je diplome svim polaznicima i njihovim mentorima čiji je trud posebno istaknula. Zahvalila se svima, a posebno jednom od najboljih svjetskih pijanista Eugenu Indjicu koji je u akademiji sudjelovao kao mentor, a posebno se zahvalila i ravnateljici Osnovne glazbene škole “Kontesa Dora” Marini Kopri.

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit