Našoj bolnici novi uređaj za krio-termoterapiju

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Decentraliziranim sredstvima Osječko-baranjske županije u iznosu od 111.000 kuna, nabavljen je novi uređaj za provođenje fizikalne terapije u našičkoj bolnici. Radi se najmodernijem uređaju za krio liječenje hlađenjem i zaleđivanjem, odnosno termo terapiju liječenja grijanjem uz pritisak na tkivo povišenjem tlaka primjenom posebnih manžeta. Terapija je primjenjiva na pacijentima kod raznih upalnih ili degenerativnih reumatskih tegoba, a posebno nakon sportskih i drugih ozljeda lokomotornog sustava. Novi će uređaj još poboljšati kvalitetu na ovom najfrekventijem radilištu u našoj bolnici. Naime, ističu, kroz ambulantu te postupke fizikalne terapije obradi se dnevno više od 250 pacijenata. Zbog kvalitete rada i dobre opremljenosti, područje s kojeg dolaze pacijenti uvelike se proširilo na cijelo područje naše županije, ali i izvan nje. Uz opskrbu ovim novim uređajem, čestitke fizioterapeutima te simbolične darove povodom Međunarodnog dana fizioterapeuta, uručili su ravnatelj Opće županijske bolnice Hrvoje Šimić, pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Zvjezdana Gvozdanović te glavna sestra poliklinike Blanka Mikičić.

izvor: OŽB Našice

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – lipanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit