Situacija na našičkom području je povoljna

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Načelnik Gradskog stožera civilne zaštite i ravnatelj Opće županijske bolnice Našice dr Hrvoje Šimić, izvijestio je jutros da su od ukupno 4 osobe koje su na našičkom području bile zaražene koronavirusom tri ozdravile, a za jednu još nisu zadovoljeni svi kriteriji, no i ta se osoba oporavlja te se očekuje da će uskoro moći biti proglašena zdravom. Na našičkom području nije bilo kršenja mjera Nacionalnog stožera – izvijestio je Šimić i uputio apel građanima da ove mjere i dalje poštuju, kako bi situacija i dalje ostala zadovoljavajuća. Dr. Šimić je istaknuo još jednu dobru vijest. Naime, građani Osječko-baranjske županije mogu se od danas bez propusnica kretati unutar cijele županije.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit