SDP i kandidat za gradonačelnika Samir Haj Barakat, u druženju s građanima, dijelili grah

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Tradicionalno i ove godine SDP Našice i kandidat za gradonačelnika Samir Haj Barakat danas su dijelili prvomajski grah. 300 porcija graha podijelili su na igralištu Urbarija, poštujući epidemiološke mjere.

Kandidat za gradonačelnika Samir Haj Barakat svim sugrađanka i sugrađanima čestitao je Međunarodni praznik rada, a vjernicima sv. Josipa Radnika.

-U današnje doba radnika je sve manje, zbog lošeg vođenja Grada radnih mjesta je sve manje, industrijska zona zjapi prazna, a novih vizija za otvaranja novih radnih mjesta izvan javnog sustava nema. S ovog tradicionalnog obilježavanja želimo stoga  poručiti da dolazi nova ekipa koja ima viziju za stvarane novih radnih mjesta, stvaranje uvjeta da obitelji ostaju i vraćaju se u Našice, što nam je najveća želja. S obzirom da se obilježava i 26. obljetnica “Bljeska”, kada je Hrvatska pokazala da ima snage i odlučnosti osloboditi svoj teritorij i jasno poslala poruku Europi, upravo zbog naših branitelja ovaj praznik ima veliko značenje. Hrvatsku smo oslobodili, društvo nismo izgradili, ali nova ekipa u Našicama spremna je da izgradimo i društvo – rekao je kandidat za gradonačelnika Samir Haj Barakat.

 

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit