Kandidat za gradonačelnika Krešimir Kašuba čestitao Međunarodni praznik rada i 26. obljetnicu “Bljeska”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Kandidat za gradonačelnika Grada Našica Krešimir Kašuba, u povodu Međunarodnog praznika rada i 26. obljetnice vojno-redarstvene akcije „Bljesak“, uputio je prigodne čestitke:

-Drage Našičanke i Našičani, u 2021. godini nastavimo odlučno i sigurno, ali ustrajno i strpljivo, poštivajući mjere prevencije koronavirusa te stoga i Međunarodni praznik rada obilježavamo u skladu s navedenim. Gospodarstvo je osnova za razvoj našeg grada te su suradnja, povjerenje, međusobno uvažavanje i rad – naši najjači potencijali kako bismo zadržali mlade i svima koji žele raditi pružili jednake mogućnosti za zapošljavanje i osiguravanje bolje budućnosti. Danas – 1. svibnja obilježavamo i 26. godišnjicu vojno-redarstvene akcije „Bljesak“, kada su u rano jutro 1995. godine uspješnom vojnom akcijom naši branitelji oslobodili područje zapadne Slavonije te se s ponosom i tugom sjećamo svih onih koji su dali život za sve nas i za našu Domovinu na čemu smo im vječno zahvalni. U ime Gradskog odbora HDZ-a  Grada Našica i svoje osobno ime čestitam vam 1. svibnja – Međunarodni praznik rada i 26.godišnjicu vojno-redarstvene akcije “Bljeska”. – stoji u čestitci Krešmira Kašube, kandidata za gradonačelnika Našica.

 

foto: arhiva RN

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit