Sastanak o planu vježbe civilne zaštite

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U prostorijama Općine Donja Motičina danas je održan sastanak o planu vježbi civilne zaštite koje će se izvesti u Donjoj Motičini 6. studenog. Tema vježbe proizlazi iz Procjene rizika od velikih nesreća i katastrofa Općine Donja Motičina i Plana djelovanja civilne zaštite Općine. Aktivnosti koje će se provoditi odnose se na provedbu mjera civilne zaštite obrane od poplave te evakuacije i zbrinjavanja ugroženog stanovništva. Terensko-pokazna vježba treba pokazati mogućnosti i kapacitete operativnih snaga sustava civilne zaštite.

Na sastanku je imenovana upravljačka skupina vježbe: Lidija Paljević – načelnica Stožera civilne zaštite Općine Donja Motičina, Zlatko Vinković – zapovjednik DVD-a Donja Motičina te Silvana Pirić – iz Područnog ureda civilne zaštite Osijek. Sastanku su bili nazočni: Željko Kovačević – načelnik Općine Donja Motičina, Mišo Tomac -zamjenik načelnika Stožera civilne zaštite Općine Donja Motičina, Davor Vrabac – predsjednik DVD-a Donja Motičina, Igor Feldi – član Stožera za zbrinjavanje i evakuaciju te Milenko Lacović iz “Hrvatskih voda”.

 

izvor: Općina Donja Motičina

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit