Šampion “Feričanačkog vinca” je frankovka Predraga Ćuića

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga vinogradara, vinara i voćara Feričanci i “Feravino” jučer su organizirali proglašenje najboljih vina koje je organizirano u dvorani OŠ Vladimira Nazora u Feričancima. Sve nazočne pozdravili su načelnik Općine Feričanci Marko Knežević, predsjednik Udruge vinogradara, vinara i voćara Damir Završki te predsjednik Komisije za ocjenjivanje vina – enolog “Feravina” Martin Kovačević. Na ovom tradicionalnom 28. ocjenjivanju predano je 32 uzorka što je nešto manje u odnosu na prethodnu godinu. Šampion “Feričanačkog vinca” je frankovka Predraga Ćuića. Pobjednik u kategoriji bijelih vina je graševina Zdenka Bilandžića, a u kategoriji rose vina pobjednik je Dušan Poznić. Zlata su još osvojili Vera Bajić za muškat žuti i Duško Alebić za frankovku.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit