Salon luksuza: Prvi dan prodan rolls royce za 352.000 eura

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageSamo luksuz i ništa drugo. Uz svu svitu i elitu, poduzetnike, manekenke i tv zvijezde sinoć je u hotelu Esplanade prvi put u Hrvatskoj otvoren Salon luksuza “Luxury, please”. Oko skupih automobila, satova, kristala, nakita, klavira i krzna motala se samo klijentela duboka džepa. Najskuplji eksponat rolls royce prodan je već prvog dana za 352.000 eura, a prodan je i aston martin za 206.000 eura.  – Tko ima karticu, neka pegla, tko nema, neka napaja oči – savjetovao je gostima gradonačelnik Milan Bandić koji je otvorio izložbu. Spektakl otvorenja vodila je švicarska televizijska i filmska zvijezda hrvatskih korijena Tamara Sedmak.

Dok su gosti pod šatorom na Oleander terasi ispijali šampanjac i domaće rakijice te grickali kanapeiće, oči su im bile uprte u binu, u atraktivni nastup čelistice Ane Rucner i u modnu reviju kuća Hugo Boss i Emporio Armani. A pravo je iznenađenje čekalo u Smaragdnoj dvorani hotela. Znatiželjnike je zabljesnuo sjaj rasvjete Swarovski, biseri Schoeffelova nakita, satovi Audemars Piguet od ružičasta zlata, koje je novi trend među luksuznim materijalima. Cure su oprezno obilazile oko ogrlica i prstenja, dok su muškarci na svojim rukama zamišljali skupocjene satove, npr. novu nautičarsku liniju corum ili avijatičarske modele Bell&Ross. Tisuće kristala Swarovki blistale su u lusterima i lampama čija je cijena od 3 do 30 tisuća eura. Damama nisu promakle ni krznene bundice krznarije Dvoravić.
– Krasne su, ali zbog ovakvih su bundica patile životinje! – komentirale su dame ne odvajajući pogled od bijela kaputića od čupanoga nerca i platinaste lisice.
Na jednom od klavira Bosendorfer, eksponata vrijednog 125.000 eura, zatekli smo poznatog zagrebačkog pijanista Vitu Ivanjeka kako svira sirtaki. Izložba Salon luksuza u Zagreb je stigla iz Beča. Vlasnik licence za ovu ekskluzivnu priredbu Gerhard Krispl ponosan je što ju je uspio dovesti u Zagreb. Izložba u Esplanadi otvorena je danas od 10 do 21 sati i sutra od 10 do 18 sati. Samo za razgledavanje tj. napasanje očiju ulaznica se prodaje po 125 kuna.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit