Hip-hop priča iz Hrvatske

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
ImageEdo Maajka se pokazao kao dobar materijal za dokumentarce, pa će se zajedno s TBF-om, Neredom, Shortyjem i ostalom ekipom pojaviti u dokumentarnom filmu o domaćoj hip-hop sceni. Na zagrebačkim lokacijama snima se prvi interaktivni dokumentarni film Hip-hop priča iz Hrvatske autora Igora Kolovrata, koji će filmom predstaviti najeminentnije protagoniste domaće rap-scene.

U učenju kako postati reper, brejker ili grafiter Kolovratu će, uz Edu Maajku, pomoći i drugi utemeljitelji te scene u nas: splitski TBF, Ante Cash, Nered, Connect, Shorty, Bizzo i Baby Dooks, DJ Ludvig, Target i ostali. Svi će oni u filmu imati svoju priču, a snimanje se odvija na pomno odabranim lokacijama, odnosno u kvartovima koji najbolje određuju njihovo glazbeno sazrijevanje. Renman je navodno inzistirao da ga se intervjuira u svitanje na krovu Mamutice u Novom Zagrebu. Koja će još iznenađenja donijeti dokumentarac doznat ćemo za mjesec dana, kada je planiran njegov završetak. U filmu se prvi put pojavljuju i arhivski snimci pokojne brejkerske ikone Gorana Kolareka, odnosno Flor Kilaha. Protagonisti filma pomoći će Kolovratu napraviti i rap-pjesmu, koja će premijerno biti izvedena u zagrebačkom klubu Aquarius, a za nju će biti snimljen i spot.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit