Šahistice OŠ kralja Tomislava Našice osvojile 1. mjesto na Državnom prvenstvu u šahu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Segetu Donjem ( Trogir ) od 4. do 6. veljače 2020. godine učenice OŠ kralja Tomislava Našice kao predstavnice Osječko – baranjske županije sudjelovale su na završnici Državnog prvenstva školskih sportskih društava Republike Hrvatske za osnovne škole u šahu za djevojčice i dječake u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza. Na natjecanju je sudjelovalo 24 ekipe djevojčica, a ekipa djevojčica OŠ kralja Tomislava Našice osvojile su 1. mjesto. Na drugo se plasirala ekipa ŠŠD “Odra” iz OŠ Odra iz Zagreba a na treće ŠŠD “Maruševec” iz  OŠ „ Gustav Krklec“ Maruševac. Na svečanoj dodjeli hrvatski šahovski velemajstor Ante Šarić je najuspješnijim ekipama uručio priznanja, pehare i medalje. U ime ekipe OŠ kralja Tomislava pehar je primila Mia Dundović, a priznanje Elizabeta Bernat. Ekipu djevojčica činile su Petra Vidović, 8.c, Tina Gretić 5. c, Mia Dundović 5.b, Elizabeta Bernat 5. c. Kapetanica ekipe bila je Petra Vidović, a voditelji ekipe Đurđica Mašić i vanjski suradnik Adam Tomaić. Učenice su članice Šahovskog kluba “Radnik” Velimirovac.

tekst: Đurđica Mašić, Krunoslav Jakobek

foto: Đurđica Mašić

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit