Održana izvještajna sjednica Skupštine NK Vihor Jelisavac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Sinoć je u Jelisavcu u klupskim prostorijama održana redovita godišnja izvještajna sjednica Skupštine NK Vihor Jelisavac. Izviješća o radu i financijskom poslovanju kluba podnio je direktor kluba Zdravko Kubica. Izviješća su prihvaćena jednoglasno kao i plan i program rada za ovu godinu. Skupštinu su pozdravili predsjednik Vijeća mjesnog odbora Jelisavac Vedran Dervić, član Izvršnog odbora Zajednice športskih udruga Grada Našica Vanja Prošić te član Izvršnog odbora Nogometnog središta Našice Čedomir Ignjatić. Skupštini se obratio i predsjednik kluba Ivan Komak koji je među ostalim istaknuo kako će u predstojećem razdoblju klub nastojati zadržati trećeligaški status, a naglasak će biti stavljen na rad s mladima.7

Tekst i foto: Danko Justić


 


 

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – siječanj 21

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit