S 2,35 promila skrivio prometnu nesreću

Facebook
Twitter
Pinterest

Policijska uprava osječko-baranjska priopćila je da se u petak (17. lipnja) 32-godišnjakinji na oglas o prodaji fotoaparata javila nepoznata osoba te tražila dogovor porukama putem internet aplikacije „WhatsApp“. Nakon dogovora o kupnji 32-godišnjakinja je slikala prednju i zadnju stranu bankovne kartice te poslala slike nepoznatoj osobi radi uplate 250,00 kuna. Nakon kratkog vremena nepoznata osoba je „skinula“ novac s računa, čime je 32-godišnja vlasnica oštećena za oko 5.800,00 kuna. Policija nastavlja intenzivno traganje za prevarantom. Upozorava građane da nikad ne dijele ili upisuju CVC/CVV broj niti autoriziraju transakciju jer je za uplatu na račun dovoljno dati IBAN broj.

S 2,35 PROMILA SKRIVIO PROMETNU NESREĆU
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća od kojih je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, a u četiri je nastala materijalna šteta. Kod jednog vozača u prometnoj nesreći evidentirana je nedozvoljena prisutnost alkohola u krvi.

Jučer oko 23,20 sati u Podravskim Podgajcima dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške ozlijede. Vozač osobnog automobila 35-godišnjak, zbog nekretanja sredinom obilježene prometne trake sletio je s kolnika te mu je alkotestiranjem evidentirano 2,35 promila alkohola u krvi. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 22.300,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i šest negativnih prekršajnih bodova.

Na području Osijeka dogodile su se dvije prometne nesreće, a u Đakovu, Donjem Miholjcu i Belom Manastiru po jedna prometna nesreća.

ALKOHOLIZIRANI VOZAČI
Također jučer, na području Policijske uprave osječko-baranjske, evidentirano je četiri vozača osobnog automobila i 1 biciklist pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 23 sata u Bistrincima, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 65-godišnji biciklist te mu je alkotestiranjem evidentirano 1,82 promila alkohola u krvi.

izvor: PU osječko-baranjska, foto: ilustracija PU

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit