Regulacija prometa za Tour of Croatia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Policijska postaja Našice danas je uputila priopćenje za javnost u kojem navodi da će zbog međunarodne biciklističke utrke 17. travnja promet biti privremeno preusmjeren. Naime, međunarodna biciklistička utrka pod nazivom „Tour of Croatia-Race through the natural beaty“ počinje 17. travnja u Osijeku u 11 sati. Prva etapa utrke kretat će se pravcem: Osijek- Koška-Našice-Kutjevo-Orahovica-Virovitica-Koprivnica.

Kako međunarodna biciklistička utrka prolazi i kroz sam centar grada Našica, od raskrižja ulica Vatroslava Lisinskog i Josipa Jurja Strossmayera pa do raskrižja Ulica kralja Tomislava i Ulice Petra Preradovića što obuhvaća i Trg dr. Franje Tuđmana, 17. travnja od jutarnjih sati pa do prolaska međunarodne biciklističke utrke u navedenim ulicama i trgu, bit će onemogućeno korištenje parkirališta. Nadalje, Policijski službenici će neposredno prije prolaska međunarodne biciklističke utrke preusmjeravati promet u mjestu Martin na raskrižju državne ceste broj 2 i državne ceste broj 53, u Našicama na raskrižju ulica kralja Petra Krešimira IV i Vatroslava Lisinskog, u Velimirovcu na raskrižju Ulice kardinala Alojzija Stepinca i državne ceste broj 515, u Velimirovcu na raskrižju Ulice kardinala Alojzija Stepinca i Ulice bana Jelačića, zatim u mjestu Klokočevci na raskrižju prema mjestu Lila i u mjestu Markovac Našički, na raskrižju Radničke ulice i DC-515. Neposredno prije prolaska međunarodne biciklističke utrke promet će biti zatvoren za sve kategorije vozila kao i za sve ostale sudionike u prometu.  U današnjem priopćenju za javnost, načelnik Policijske postaje Našice Ivica Bukvić uputio je apel građanima da poštuju prometnu regulaciju te budu oprezni u prometu.

tekst Asja Godžirov-Kurilj

foto: Tour of Croatia

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit