50 novih radnih mjesta

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Gradonačelnik Josip Miletić i voditelj projekta Tomislav Keglević, danas su u Gradskoj upravi, potpisali ugovore sa zaposlenim ženama u projektu “Zaželi”. U ovom projektu zaposleno je 50 žena koje su u nepovoljnom položaju na tržištu rada. Riječ je o dugotrajno nezaposlenim ženama, samohranim majkama ili majkama s više djece te ženama s invaliditetom, uglavnom starijih od pedeset godina. Na ovaj način zaposlene su u sljedeće dvije godine, a skrbit će o 200 starijih osoba na našičkom području.

Nakon provedbe programa ženama će biti omogućena daljnja edukacija te će stečenim iskustvom i znanjem biti konkurentnije na tržištu rada – istaknuo je gradonačelnik Josip Miletić. Svim danas zaposlenim ženama poželio je uspjeh u radu.

 

 

 

Tekst i foto: Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit