Redomatom zakažite termin za izradu dokumenata ili podizanje već naručenih

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Građani mogu rezervirati termine za izradu vozačkih dozvola, putnih isprava, osobnih iskaznica, prijave prebivališta, prijave boravišta te preuzimanje već naručenih dokumenata

Građani koji dolaze u Upravnu službu Policijske uprave osječko-baranjske od prošle godine mogu rezervirati termine tako da se prethodno naruče putem aplikacije redomat.mup.hr pomoću pametnih mobitela ili računala. Građani mogu rezervirati termine za izradu vozačkih dozvola, putnih isprava, osobnih iskaznica, prijave prebivališta, prijave boravišta te preuzimanje već naručenih dokumenata. Korištenje aplikacije redomat.mup.hr je iznimno jednostavno. Upisivanjem riječi redomat.mup, redomat ili eredomat u bilo koju web tražilicu na zaslonu se otvara tražilica REDOMAT MUP. Ulaskom u otvorenu aplikaciju kroz tri koraka na vrlo jednostavan i brz način možete rezervirati svoj termin kada vam odgovara.

U zakazano vrijeme na šalter u policiji primaju  samo jednu osobu, a u slučaju spriječenosti dolaska u zakazano vrijeme da bi zakazali novi termin potrebno je otkazati postojeći  jednostavnim klikom na ikonicu za otkazivanje.

Iz PU osječko baranjske pozivaju  sve građane sa starim i novim osobnim iskaznicama za koje imaju pin da ih aktiviraju putem aparata za aktivaciju koji se nalazi u šalter sali Policijske uprave, a pri tom će im pomoći  službenici na šalteru. Tako registrirana osobna iskaznica služi građanima olakšanom upravljanju svojim e-dokumentima u sustavu e-građanin.

Izvor: PU osječko baranjska

Foto: Ilustracija

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit