Radionica 3D modeliranja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Zajednica tehničke kulture Grada Našica, u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Osječko-baranjske županije i Osnovnom školom kralja Tomislava, danas je u ovoj u školi, a poštujući sve epidemiološke mjere, održala radionicu 3D modeliranja i ispisa za nastavnike i učitelje, buduće mentore i voditelje takvih radionica u školi. Kako nam je rekao Mirko Košturjak, zadovoljni su što su radionice prihvaćene u školi jer se time promiče tehničke znanosti i kulturu. Cilj je, kroz Centar tehničke kulture, i u ovo vrijeme ograničenja korona-krizom, sukladno preporukama Stožera CZ, biti na usluzi djeci u vannastavnim aktivnostima. Zajednica osigurava i opremu pa i ovom prilikom školi ostavlja 3D pisač, 10 komada 3D olovaka i 25 kit kompleta zmajeva.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit