Radio Našice uključio se u kampanju “Starije osobe zaslužuju poštovanje, a ne nasilje”

Facebook
Twitter
Pinterest

Centar za edukaciju i savjetovanje “Sunce” Zagreb provodi projekt pod nazivom „Starije osobe zaslužuju poštovanje, a ne nasilje“ čiji je cilj informiranje i podizanje razine svijesti o pravima starijih osoba te prevencija nasilja nad starijim osobama. Cilj Centra je, Medijskom kampanjom i provedbom različitih aktivnosti, starije osobe i sve ostale građane, upoznati s problemom nasilja nad osobama starije dobi te što mogu napraviti da bi se nasilje spriječilo i penaliziralo. Medijska kampanja provodi se na nacionalnoj razini, u suradnji s radio postajama i portalima koje objavljuju spot „Starije osobe zaslužuju poštovanje, a ne nasilje“, napisima te izravnim radom sa starijim osobama. U medijsku kampanju uključio se i Radio Našice. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

izvor: Centar za edukaciju i savjetovanje “Sunce”

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit