PTSP i suicid

Facebook
Twitter
Pinterest
U organizaciji Udruge oboljelih branitelja Domovinskog rata Feričanci, večeras je u feričanačkoj općinskoj vijećnici održano stručno predavanje o problematici PTSP-a i pravima hrvatskih branitelja Domovinskog rata. Predsjednik Udruge Dinko Jurišić istaknuo je kako je predavanje organizirano s ciljem rješavanja problema branitelja koji ni nakon 17 godina nisu ostvarili svoja prava, a takvih je, nažalost previše. Stoga i ne čudi tema: PTSP i suicid – zaključio je.

O problemima branitelja te kako ih pokušati riješiti, govorila je psihijatrica dr. Snježana Vondraček. Svim braniteljima poručila je da ne smiju zaboraviti da imaju svoje obitelji te da moraju znati da na ovom svijetu nisu suvišni. Članove obitelji, prijatelje i suborce poučila je da obrate pozornost na ponašanje veterana i na prve znakove problema primjereno reagiraju kako bi spriječili suicid. Podršku svim braniteljima uputio je i predsjednik HVIDR-e Osječko-baranjske županije Ivica Poplašen.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit