Prvo mjesto učenica-ekonomistica SŠ I.Kršnjavog Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Ekonomisti Srednje škole Isidora Kršnjavoga iz Našica osvojili su 1. mjesto u eTwininng projektu “Virtualni sajam vježbeničkih tvrtki”. Učenice 3.a ekonomske Leonarda Neznanović, Nina Štefančić i Ines Plazanić, pod mentorstvom profesorice Lidije Lovrić, sa svojom vježbeničkom tvrtkom “Flores” d.o.o. osvojile su 1. mjesto u eTwininng projektu “Virtualni sajam vježbeničkih tvrtki” u kojem je sudjelovalo 90 vježbeničkih tvrtki iz cijele Hrvatske.

Projekt su pokrenule Prva ekonomska škola iz Zagreba i Ekonomska i birotehnička škola iz Bjelovara, a provodio se na eTwinning mreži na državnoj razini od 10.02.2021. do 30.04.2021. Našička škola sudjelovala je s dvije vježbeničke tvrtke “Fritelle americane” d.o.o. (Nikolina Kuric, Anela Šaldić i Laura Klemenc – mentorica Željka Pajnić, prof.) i “Flores” d.o.o. (Leonarda Neznanović, Nina Štefančić i Ines Plazanić – mentorica Lidija Lovrić, prof.). U projektu je sudjelovala i profesorica Vesna Dudjak  kao ocjenjivačica koja je pregledavala radove ostalih vježbeničkih tvrtki.

Zadatak se sastojao od tri kategorije: video o radu vježbeničke tvrtke, prezentacija društvene odgovornosti vježbeničke tvrtke i promidžbeni materijali (brošura, letak i posjetnice). Vježbenička tvrtka “Flores” d.o.o. osvojila je 44 boda od ukupno 45 bodova.

Ovaj hvalevrijedan projekt namijenjen je učenicima srednjih škola koji se u svom radu susreću s nastavnim predmetom Vježbenička tvrtka. Obzirom na epidemiološku situaciju, ne mogu se održavati sajmovi vježbeničkih tvrtki tako da su škole rado prihvatile poziv za sudjelovanje u projektu.
U petak, 30.4.2021. godine proglašenjem pobjednika i prigodnim programom u virtualnom okruženju, završen je prvi virtualni sajam vježbeničkih tvrtki. Prvo mjesto osvojila je vježbenička tvrtka “Flores” d.o.o. iz Srednje škole Isidora Kršnjavog Našice, drugo mjesto vježbenička tvrtka “Licitar” d.o.o. iz Gospodarske škole Varaždin, a treće mjesto tvrtka “Home made heaven” d.o.o. iz Druge ekonomske škole Zagreb.

Pobjednički video vježbeničke tvrtke “Flores” d.o.o. se nalazi na poveznici https://youtu.be/YpVtyl3_UgI

 

izvor: SŠ I.Kršnjavog

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit