Bomba na gradilištu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko–baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 5 kaznenih djela od kojih policija izdvajamo kazneno djelo teške krađe.

UKRAO AKUMULATORE
Tijekom travnja, u Piškorevcima, nepoznati počinitelj provalio je obiteljsku kuću i ukrao novac i više akumulatora. Vlasniku (47) počinjena je materijalna šteta od nekoliko stotina kuna.

BOMBA NA GRADILIŠTU
Jučer, oko 15:30 sati, u Našicama, prilikom izvođenja građevinskih radova, 54-godišnjak je pronašao bombu M-52. O pronalasku bombe obavijestio je policiju. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu izišao je na mjesto pronalaska te je  na siguran način izuzeo bombu.

Policija podsjeća da je dragovoljna predaja oružja vremenski neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća.
Na području Osijeka dogodile su se 3 prometne nesreće, dvije prometne nesreće dogodile su se na području Belog Manastira, a jedna na području Đakova. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je lako tjelesno ozlijeđena, a pet prometnih nesreća je za posljedicu imalo materijalnu štetu.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: ilustracija

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit