Provalio u kuću i ukrao više od sto tisuća kuna

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 6 kaznenih djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo krađe

UKRAO KOZMETIČKE PROIZVODE
Krajem mjeseca lipnja ove godine, u Osijeku, nepoznati počinitelj je iz trgovine ukrao parfeme i kozmetičke proizvode. Pravnoj osobi počinjena je materijalna šteta veća od 1.000 kuna.

POLICIJA PRONAŠLA PROVALNIKE
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 24-godišnjak i 25-godišnjak počinili kazneno djelo teške krađe.
Dvojac je tijekom srpnja ove godine u Jagodnjaku provalio u stan iz kojeg su ukrali televizor, računalo, glazbenu liniju, bicikle i druge osobne stvari. Vlasniku, 31-godišnjem hrvatskom državljaninu, počinjena je materijalna šteta oko 2.000 kuna.

PRONAĐEN KRADLJIVAC BICIKLA
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je maloljetni hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađe.
Naime, maloljetnik je 28. lipnja, u Osijeku, ispred trgovačkog centra ukrao bicikl. Vlasniku, 41-godišnjaku počinjena je materijalna šteta oko 2.000 kuna.

PROVALIO U KUĆU I UKRAO NOVAC
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 29-godišnjak počinio kazneno djelo teške krađe. Počinitelj je tijekom srpnja ove godine provalio u obiteljsku kuću u Antunovcu i ukrao više od sto tisuća kuna.

PROMETNE NESREĆE I OSTALI DOGAĐAJI U PROMETU
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je 6 prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je lako tjelesno ozlijeđena, a preostalih pet prometnih nesreća je za posljedicu imalo materijalnu štetu. Tri prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka, dvije na području Đakova, a jedna na području Našica.

Jučer, 27. srpnja, na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu su zaustavljena 3 vozača osobnog vozila koji su u krvi imali nedozvoljenu prisutnost alkohola. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 00,36 sati, u Tenji, kada je prilikom kontrole prometa zaustavljen osobni automobil kojim je upravljao 33-godišnak iz Osijeka. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,42 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj propisana je novčana kazna u iznosu od 15.000 kuna, zaštitna mjera upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 6 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

 

izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit