Gradonačelnik obišao radove u Radićevoj ulici

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradonačelnik Krešimir Kašuba danas je obišao aktualne radove u Ulici braće Radića u Našicama. Kako je rekao, Radićeva ulica je jedna od najvećih prilaznih ulica gradskom središtu. Ovo je 4. etapa radova u dijelu Radićeve do Ulice žrtava fašizma. Radovi su obuhvatili rasvjetu, nogostup, prilaze za automobile i nogostupe, a važno je i da su odvojene slivne od fekalnih voda. Sa svim ovim investicijama – istaknuo je gradonačelnik – postigao se jedan viši standard. Izvođač radova je “Osijek Koteks”, radovi se odvijaju planiranom dinamikom i nije bilo nikakvih većih problema. Do kraja tjedna završit će se s asfaltiranjem, a zatim će do kraja sljedećeg tjedna biti završen zeleni pojas, prilazi za automobile i parkirališta.

 

tekst i foto: N.Pavlus

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit