Provalio u kafić, probušio gume na više vozila

Facebook
Twitter
Pinterest

KAZNENA DJELA NA PODRUČJU PU OSJEČKO – BARANJSKE
Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 5 kaznenih djela od kojih izdvajamo kazneno djelo teška krađa i oštećenje tuđe stvari.
PROVALIO U KAFIĆ
Pod okriljem noći, s 15. na 16. studenog 2021. godine, u Đakovu, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt i otuđio laptop. Pravnoj osobi je počinjena materijalna šteta oko 3000 kuna.
PROBUŠIO GUME NA VIŠE VOZILA
U razdoblju od 14. do 16. studenog 2021. godine, u Osijeku je nepoznati počinitelj probušio gume na osobnim automobilima vlasništva četvorice hrvatskih državljana iz Osijeka. Vlasnici su oštećeni za više tisuća kuna.
PROMETNE NESREĆE I OSTALI DOGAĐAJI U PROMETU
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 5 prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Belog Manastira dogodile su se tri prometne nesreće i po jedna na području Osijeka i Donjeg Miholjca. Jučer se u 12,40 sati, u Jagodnjaku, dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač, 48-godišnji hrvatski državljanin, iz Jagodnjaka, upravljao je traktorom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta te je uslijed nekretanja sredinom kolnika udario u osobni automobil. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,90 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 41300 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 12 negativnih prekršajnih bodova.

izvor: PUOBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit