Proračun Općine Donja Motičina povećan na 10 milijuna kuna

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Općinsko vijeće Općine Donja Motičina na sinoć (22.2.2021.)održanoj sjednici jednoglasno je prihvatilo sve točke dnevnog reda. Tako je prihvaćen i prvi rebalans općinskog proračuna u ovoj godini. Općinski načelnik Željko Kovačević iskazao je zadovoljstvo jer je rebalansom proračun povećan za 1.900.000 kuna tako da je proračun oko 10 milijuna kuna. Osiguran je još jedan projekt “Zaželi”, financijska sredstva za sportski centar, za novo vozilo za DVD, vodopskrbu, izgradnju parkirališta u Seoni, mrtvačnice u Gornjoj Motičini i druge projekte. Vijećnici su jednoglasno prihvatili i prijedlog da se u potresom pogođene Sisak i Petrinju pošalje pomoć u iznosu od 20.000 kuna.
Izvješće o radu općinskog načelnika prihvaćeno je uz pohvale radu načelnika Kovačevića koji je samo u drugom polugodištu prošle godine potpisao 15 ugovora za investicije vrijedne 2.700.000 kuna. Vijećnici su, među ostalim, prihvatili nacrt Statuta Općine Donja Motičina te informaciju o stanju sigurnosti koje je ocijenjeno dobrim. Predsjednica Vijeća Ružica Mikičić zahvalila je vijećnicima  te općinskom načelniku i djelaticima Općine na konstruktivnom radu.

tekst i foto: Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit