Prometna nesreća s poginulom osobom

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Između Svetog Đurađa i Podgajaca Podravskih sinoć je, oko 22,55 sati, došlo do teške prometne nesreće u kojoj je 59-godišnji putnik iz Šaga izgubio život. Vozač kombi vozila (33) kretao se iz smjera Svetog Đurađa prema Podgajcima Podravskim te u zavoju nije prilagodio brzinu kretanja uvjetima i stanju na kolniku zbog čega je prilikom izlaskom iz zavoja zahvatio bankinu te sletio u odvodni kanal gdje je udario u stablo. Putnik, 59-godišnjak iz Šaga je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja, dok su vozač i četiri putnika prevezeni u Klinički bolnički centar Osijek. Na mjesto događaja izašli su vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donji Miholjac.

Tijekom protekla 24 sata 6 prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je 6 prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće 2 osobe zadobile su lake tjelesne ozlijede, a 4 su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se tri, u Belišću dvije, a u Đakovu i Našicama po jedna prometna nesreća.

 

izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit