Koordinacijski sastanak Grada Našica i susjednih općina

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na poziv gradonačelnika Našica Krešimira Kašube, u Gradskoj upravi održan je sastanak s načelnicima, pročelnicama i pročelnicima općina Đurđenovac, Feričanci, Donja Motičina, Koška i Podgorač. Na sastanku je istaknuto da su Našice i susjedne općine nedjeljiva cjelina jer oduvijek gravitiraju jedni prema drugima. U razgovorima je otvoren niz zajedničkih tema, a s posebnim interesom razgovaralo se o funkcionalnom spajanju. Okupljeni su se složili za potrebu funkcionalnog spajanja u smislu preraspodjele poslova po određenim gradskim i općinskim odjelima zbog racionalnijeg i učinkovitijeg korištenja općinskih i gradskih sredstava. Teme razgovora bile su i prednosti projekta Aglomeracije koji se odvija na velikom području te svakako utječe na kvalitetu života mještana, a razgovaralo se i problematici vodovoda. Zaključeno je da postoji potreba za mjesečnim koordinacijama i suradnjom kako bi zajednički utjecali na podizanje kvalitete života na širem našičkom području.

izvor: Grad Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit