Program “Nova prilika” za teško zapošljive skupine

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Završen je prvi ciklus osposobljavanja za zanimanje priprematelja jednostavnih jela i slastica u sklopu programa “Nova prilika” Udruge paraplegičara i tetraplegičara. Sedmero polaznika jučer je u Ugostiteljsko-turističkoj školi dobilo zaslužene potvrde.

Radi se o dvogodišnjem projektu financiranom sredstvima EU-a, čiji je cilj povećati konkurentnost marginaliziranih, teško zapošljivih skupina građana na tržištu rada i to osposobljavanjem za tražena zanimanja u ugostiteljstvu. Program je namijenjen osobama s invaliditetom te dugotrajno nezaposlenim i mladim nezaposlenim osobama s područja županije.

Riječ je o deficitarnim zanimanjima traženima na burzi, koja su odabrana u dogovoru s HZZ-om – rekao je predsjednik udruge i voditelj projekta Danijel Balažić i dodao da je drugi ciklus počeo s novim polaznicima za priprematelja bureka i pizza, a treći ciklus planiran je za gluhe i nagluhe osobe te je pozvao zainteresirane da se jave u udrugu.

Izvor: UPIT Osijek

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit