Proglašeni najbolji sportaši

Facebook
Twitter
Pinterest

 U sklopu završnice Božićnog malonogometnog turnira Našice 2007/2008. jučer su u našičkoj sportskoj dvorani proglašeni najbolji sportaši i sportski kolektivi u 2007. godini. Najbolja momčad u 2007. je seniorska ekipa RK Nexe Našice, koja se vrlo uspješno natječe u Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi. Najbolja sportašica grada je odbojkašica Ana Zupčić, članica ŽOK Našice. Za najboljeg sportaša grada proglašen je Janko Kević, član RK Nexe i hrvatski juniorski reprezentativac. Najbolja mlada momčad je pionirska ekipa NK Zoljan – najbolja mlada sportašica je šahistica Radnika iz Velimirovca Neomi Grgić dok je za najboljeg mladog sportaša proglašen mladi našički tenisač Josip Valenčak.

Na jučerašnjoj svečanosti uručena su i posebna priznanja za sportske rezultate,razvoj sporta i promicanje grada Našica u 2007., a primili su ih treneri Irina Gercog Antolović iz ŽOK Našice, Saša Kuček iz RK Nexe,Tomislav Lukavski iz NK Zoljan i Vlado Markulić iz kuglačkog kluba Našice. Posebna priznanja uručena su i Nogometnom klubu Omladinac Vukojevci,Gradskom Vijeću i Poglavarstvu grada Našica,Zajednici športskih udruga i saveza Osječko baranjske županije, Dječjem vrtiću Zvončić Našice i Radiju Našice. Priznanja i prigodne nagrade uručili su dogradonačelnici grada Našica Slavko Vukšić i Zdravko Rončević, dopredsjednik skupštine Osječko Baranjske županije Zdravko Vukić, član Gradskog vijeća Hrvoje Šleder,direktor Turističke zajednice grada Našica Srećko Perković te Josip Pavlus predsjednik Sportske zajednice grada Našica.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit