Jakne za pušače

Facebook
Twitter
Pinterest

Dosjetljivi ugostitelj u Rennesu spojio je ugodno s korisnim, pridržavajući se zabrane pušenja u Francuskoj. Gostima posuđuje tople jakne koje mogu obući dok puše izvan kafića. ''Reći posjetitelju idi van pa zapali cigaretu je pomalo grubo, ali posuditi mu jaknu je više prijateljski'', rekao je Gilles Berard, vlasnik caffea Chat Qui Peche u središtu Rennesa. U kafićima, restoranima i noćnim klubovima po Francuskoj od 1. siječnja zabranjeno je pušenje. Berard je kupio 30 debelih jakni bez rukava s ušivenim imenom njegova kafića te zabranu pušenja iskoristio i za pametan marketing. Po novom francuskom zakonu pušači koji zapale u kafiću plaćat će kazne od 68 do 450 eura, dok će vlasnike takvi prekršaji stajati do 750 eura. 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit