Profesoru Deanu Kopriju dodijeljena je Godišnja nagrada Osječko-baranjske županije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Profesoru Deanu Kopriju, djelatniku Osnovne glazbene škole Kontesa Dora, dodijeljena je Godišnja nagrada Osječko-baranjske županije. Nagradu je dobio u kategoriji pojedinaca za iznimna postignuća u području prosvjete, a uručena mu je u Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije. Skupiti hrabrost u sebi, izići iz svoje učionice i pokazivati javno svoj rad iskonske su vrednote kojima se može podičiti vrlo malo prosvjetnih djelatnika. Otvoriti dušu svojim učenicima željnima znanja i životnog iskustva, uživati u njihovom glazbenom i inom napredovanju, biti zahvalan što si u svom životu dobio mogućnost baviti se tako uzvišenom profesijom kao što je rad s djecom i mladima, biti odgovoran prema radu, roditeljima, školi, svom hrvatstvu i samome sebi nepogrešivi je put zadovoljstva i uspjeha u najodgovornijoj djelatnosti pozitivnog ustroja svih civilizacija: pedagogiji – znanosti o obrazovanju i odgoju novih naraštaja – rekao je Dean Kopri. Magistar glazbene pedagogije Dean Kopri je učitelj-mentor, korepetitor, vokalni solist, dirigent i skladatelj. Iz obrazloženja nagrade vidljivo je kako su na svim prošlogodišnjim natjecanjima izvođene i njegove autorske skladbe, nagrađivane na natječajima. To su kompozicije za bisernicu solo uz pratnju glasovira, komorni sastav od 9 melodijskih linija i veliki tamburaški orkestar.
tekst: Robert Rigo
foto: Dean Kopri

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – siječanj 21

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit