Profesorice na stručnom usavršavanju u Španjolskoj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Profesorice stranih jezika Srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice škole Mirjana Rajić i Adrijana Rajić sudjelovale su na stručnom usavršavanju u sklopu Erasmus+ projekta „Učenje sa zadovoljstvom – poučavanje suvremenim metodama učenja”. Domaćini ovog skupa bili su Španjolci, a sudjelovale su i ostale zemlje partneri Italija, Poljska i Mađarska. Tijekom susreta profesorica savjetnica njemačkoga jezika Mirjana Rajić održala je predavanje i radionicu na temu „WebQuest u nastavi stranih jezika“, a profesorica mentorica Adrijana Rajić podijelila je s kolegama svoja iskustva kroz predavanje i radionicu na temu „Primjeri dobre prakse“. U školi domaćina IES AS Legoas u gradu Ourense profesorice su također sudjelovale u nastavi njemačkoga jezika te posjetile državnu školu za učenje stranih jezika u kojoj se poučava njemački jezik. Osim rada u samoj školi, boravak je obuhvatio i obilaske kulturno-povijesnih znamenitosti grada i okolice.

izvor: S.Š. I.Kršnjavog

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit