Problemi u Budimcima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gostujući u današnjem programu Radija Našice, načelnik Općine Podgorač Goran Đanić izvijestio je da je Stožer civilne zaštite na području ove općine aktivan i da radi na izdavanju propusnica za građane. Izvijestio je i o problemu zbog kojeg se za pomoć obratio policiji. Naime, proteklog su vikenda dvije romske obitelji u Budimcima izazvale probleme jer su zatvorili kružni tok te su u alkoholiziranom stanju izazivali fizičke obračune. Ako se problem nastavi, istaknuo je načelnik Đanić, Općinski stožer civilne zaštite morat će zatražiti pomoć i od Nacionalnog stožera. Zamolio je građane da ostanu kod kuće, da se ne okupljaju u trgovinama ili ispred njih i da poštuju sve mjere koje je propisao Nacionalni stožer, a odnose za na sprječavanje širenja zaraze koronavirusom.

Asja Godžirov-Kurilj

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit