Pripreme za 9. humanitarnu manifestaciju „Mali grad velikog srca“

Facebook
Twitter
Pinterest

Humanitarna udruga “Dar dobrote” poziva sve zainteresirane predstavnike udruga, organizacija, institucija i neformalnih udruženja s našičkog i šireg područja da u utorak 19. srpnja, u 19 sati, dođu u prostor Hotela “Park Panolija” Našice, a dogovor za sudjelovanje na 9. humanitarnoj manifestaciji „Mali grad velikog srca“.

Kao i prethodnih godina, ova humanitarna manifestacija održat će se u centru grada, a ove godine će to biti u petak 19. kolovoza, kako je i ranije najavljeno. Osim prigodnog glazbenog sadržaja i sadržaja za najmlađe, bit će osigurana bogata humanitarna gastro-ponuda putem koje će se prikupljati donacije za pomoć radu Humanitarne udruge “Dar dobrote”.

Prikupljena sredstva bit će usmjerena za izgradnju Centra dobrote, kao i za pomoć radu Socijalne samoposluge Našice. Svi detalji bit će dogovoreni na sastanku sudionika manifestacije te objavljeni na službenom plakatu kasnije tijekom srpnja.
Organizatori se nadaju da će i ove godine kao i svih dosadašnjih Našice opravdati da doista jesu mali grad velikog srca.

 

izvor: Udruga “Dar dobrote”, foto: arhiva RN

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit