Kamp NK “Našk” okupio više od 200 djece

Facebook
Twitter
Pinterest

Jučer je završio Ljetni nogometni kamp NK “Našk” koji je trajao od ponedjeljka. Kako je u ime organizatora – NK “Našk” rekao Danijel Šundalić, ove godine kamp je okupio više od 200 djece i mladih, u dobi od 6 do 17-18 godina.

-Taj broj nas jako veseli jer svake godine pokušavamo da bude što više djece. Na kampu su djeca iz Našica, ali i iz cijelog kraja. Veseli nas što je sudjelovalo i puno malih rukometaša. Ovo je prilika naučiti nešto novo, družiti se, sklopiti nova prijateljstva te nastaviti se baviti sportom. Prilika je i da se djevojčice i dječaci koji nisu registrirani pridruže našem klubu. Nakon kampa, selekcije od ponedjeljka nastavljaju s treninzima i pripremama za natjecanje – istaknuo je Danijel Šundalić.

Jučerašnjem posljednjem danu kampa – treningu, podjeli diploma i druženju nazočan je bio i gradonačelnik Krešimir Kašuba.

-Lijepo je vidjeti toliko djece, kao što su organizatori rekli – kao nikad dosad. Grad Našice ulaže znatna sredstva u sport, ali i u NK “Našk” koji je uz RK “NEXE” jedan od najmasovnijih i najpopularnijih naših klubova. Važna je animacija djece u sportskom duhu i zdravom životu – rekao je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

Ljetni nogometni kamp NK “Našk” održan je pod pokroviteljstvom Savjeta mladih Grada Našica.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit