Primjer Megglea pokazao da načelnici, gradonačelnici i župani itekako mogu doprinijeti u rješenju problem

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Župan Ivan Anušić danas je o sporazumu između Fortenova grupe i uprave Megglea u Osijeku rekao: -Iznimno sam zadovoljan sporazumom o kupoprodaji Meggleove mljekare koja je uslijedila nakon višemjesečnih pregovora između Fortenova grupe i uprave Megglea u Osijeku. Kada je u srpnju objavljena vijest o odlasku Megglea iz Hrvatske, svjestan da ne možemo promijeniti odluku strane Uprave tvrtke, pozvao sam hrvatsku Upravu Megglea na razgovor kako bi pronašli način da zadržimo mljekarsku tradiciju u Osijeku i sačuvamo radna mjesta. Održali smo sastanak sa zainteresiranim tvrtkama u Ministarstvu poljoprivrede odakle su i krenuli ovi, uspješno okončani pregovori temeljem kojih Belje plus u sastavu Fortenova grupe preuzima mljekaru. Kao župan, ne mogu utjecati na poslovne procese i odluke tvrtki koje posluju na našem području, ali mogu ukazati na problem i pružiti ruku suradnje s ciljem pronalaska najkvalitetnijeg rješenja. Upravo je primjer Megglea pokazao da načelnici, gradonačelnici i župani itekako mogu doprinijeti u rješenju problema svih gospodarskih dionika koji su spremni na razgovor. Naša je dužnost da reagiramo, da surađujemo i da povezujemo gospodarstvenike međusobno, ali i sa svim razinama vlasti. Čestitam upravama obiju tvrtki na uspješno odrađenom poslu, a radnicima i kooperantima Megglea želim još puno radnih dana u mljekarskoj industriji. – istaknuo je na kraju župan Ivan Anušić.

redakcijsko izvješće, foto: arhiva

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit