Prilikom obrade zemlje iskopao 900 komada streljiva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 5 kaznenih djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo teške krađe i kazneno djelo krađe.

PROVALIO U KUĆU I UKRAO ZLATNINU
U vremenskom razdoblju od 25. siječnja do 26. siječnja, u Dardi, nepoznati počinitelj provalio je u kuću vlasništvo 57-godišnjaka i ukrao ručne satove te više komada zlatnog nakita. Vlasnicima, 68-godišnjakinji i 60-godišnjaku, počinjena je materijalna šteta više stotina tisuća kuna.

UKRAO BICIKL
U utorak, 25. siječnja, u Osijeku, u večernjim satima, nepoznati počinitelj je ispred rekreacijske dvorane ukrao bicikl vlasništvo 50-godišnjakinje. Vlasnici je počinjena materijalna šteta oko 2.000 kuna.

POLICIJA PRONAŠLA KRADLJIVICU
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 38-godišnjakinja počinila kazneno djelo krađe na štetu 56-godišnjakinje. Više o događaju možete pročitati na: https://osjecko-baranjska-policija.gov.hr/vijesti/iz-kolica-za-kupovinu-ukrao-torbu/36656

PRONALAZAK MINSKO – EKSPLOZIVNOG SREDSTVA
Jučer u prijepodnevnim satima, na području Belog Manastira, djelatnik jedne privatne tvrtke prilikom obrade zemlje sa radnim strojem iskopao je metalni sanduk u kojem se nalazilo 900 komada streljiva. Na mjesto događaja izašao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je na siguran način izuzeo metalni sanduk sa streljivom. Policija podsjeća da je dragovoljna predaja oružja vremenski neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su 4 prometne nesreće koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka evidentirane su 2 promete nesreće, a na području Belog Manastira i Donjeg Miholjca po 1 prometna.

 

izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit