Prikupljanje potpisa i druženje s građanima

Facebook
Twitter
Pinterest

Danas je u središtu Našica organizirano prikupljanje potpisa te druženje kandidata za gradonačelnika/gradonačelnicu s građanima.

Podsjećamo, Državno izborno povjerenstvo odredilo je da prijedlozi kandidacijskih lista za izbor članova predstavničkih tijela, prijedlozi kandidatura za izbor općinskih načelnika, gradonačelnika, župana te njihovih zamjenika i prijedlozi kandidatura za izbor zamjenika općinskih načelnika, gradonačelnika i župana iz reda pripadnika nacionalnih manjina odnosno zamjenika općinskih načelnika iz reda pripadnika hrvatskoga naroda, moraju prispjeti nadležnom izbornom povjerenstvu najkasnije do 29. travnja 2021. do 24:00 sata. Nadležno izborno povjerenstvo objavit će ih i u lokalnim sredstvima javnog priopćavanja i tisku, na oglasnoj ploči i mrežnim stranicama jedinice, u roku 48 sati od isteka roka za kandidiranje, dakle do 1. svibnja 2021. do 24:00 sati,

Iako neslužbeno već uvelike traje, službeno će izborna kampanja početi 1. svibnja, a završiti u ponoć 14. svibnja.

 

redakcijsko izvješće, foto: N.Pavlus

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit