“Prijatelji za prijatelje” – održana utrka u organizaciji Udruge “Prijateljstvo”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Feričancima je u subotu održana Feričanačka donatorska utrka „Prijatelji za prijatelje” na kojoj se okupio velik broj građana i trkača iz cijele Slavonije. Utrka je bila sportskog, rekreativnog i humanog karaktera, a organizirali su ju Udruga učenika, mladih i učenika s teškoćama “Prijateljstvo” – Feričanci i Udruga rekreativnog trčanja “NEXE TEAM” iz Našica.
Trčalo se na dvije staze –  dužine 9 km za građane i dužine 21 km.
U prvoj utrci dužine 9 km u ženskoj kategoriji 1. mjesto osvojila je Gabrijela Behin, druga je bila Jasna Dražić, a treća je u cilj utrčala Adrijana Lukačević. U muškoj kategoriji 1. mjesto osvojio je Krešmir Sečan, drugi je bio Igor Stojić, a treći Eljfat Mehmedi.
U polumaratonu dužine 21km u ženskoj kategoriji 1. mjesto zauzela je Ivana Devald, a druga je bila Borislava Lehki. Kod muškaraca prvo mjesto osvojio je Ivan Špoljarić, drugi je bio Mijo Benković, a treći Hrvoje Dundović.
Nakon starta ove dvije utrke, organizirana je i utrka za djecu u kojoj su trčali najmlađi članovi Udruge “Prijateljstvo”.

Predsjednik Udruge ” Prijateljstvo” Alen Dado i predsjednik Udruge “Nexe Team” iz Našica Tomislav Gall zahvalili su sudionicima na dolasku kao i svim volonterima koji su pomogli u održavanju ovog događaja za koji se organizatori nadaju da će prerasti u tradiciju.

 

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit