Članovi BK Našice aktivni i ovog vikenda

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Nagrađeni najbolji u poretku Slavonske brdsko-biciklističke lige

U subotu su u Požegi dodijeljene nagrade najboljima u ukupnom poretku Slavonske brdsko-biciklističke lige. Od 12 natjecatelja Biciklističkog kluba Našice, dodjeli su bila nazočna tri člana. U kategoriji Žene  Jasmina Bićanić osvojila je 3. mjesto u konkurenciji 19 natjecateljica. U kategorji Veteran A, Antun Umiljanović osvojio je 2. mjesto u konkurenciji  od 21 natjecatelja, a u kategoriji Veteran C, Duško Marić osvojio je 3.mjesto u konkurenciji od 17 natjecatelja. U ukupnom poretku u konkurenciji 27 klubova, Biciklistički klub Našice zauzeo je 4.mjesto.

BK Našice sudjelovao na 13.Memorijalnoj biciklijadi 

Članovi Biciklističkog kluba Našice i njihovi prijatelji jučer su sudjelovali na 13. Memorijalnoj biciklijadi od Osijeka do Vukovara pod nazivom „Biciklom tragom sjećanja Vukovar 2022.” Biciklijadu je organizirala Udruga za rekreativni biciklizam Kotrljaneri iz Osijeka. Na biciklijadi je sudjelovalo 70-ak vozača iz cijele Slavonije koji su za nešto manje od 4 sata uspješno odvozili rutu od Osijeka do Vukovara i natrag u dužini od 80 km.  U Vukovaru su posjetili Studentski dom Leopold gdje su domaćini pripremili hranu i piće za sudionike, a tom prigodom dodijeljene su nagrade učenicima osnovnih škola koji su pobijedili na natjecanju pisanja pjesmica na temu grada Vukovara. Pobjednicima su podijeljene biciklističke kacige, romobili i bicikl. Nakon dodjele nagrade sudionici biciklijade posjetili su Memorijalnu bolnicu, nakon čega su oko 14 sati krenuli natrag prema Osijeku. Iz Biciklističkog kluba Našice uputili su zahvalu OPG-u Silvija Paulić i Ivici Pauliću iz Podgorača koji su svojom donacijom financirali sudjelovanje na biciklijadi.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit