Prigodnom svečanošću NK Zagorac proslavio je 70. obljetnicu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je u Beljevini upriličena proslava 70. obljetnice postojanja NK Zagorac 1952. U sklopu proslave odigrana je i prijateljska nogometna utamica između domaćeg Zagorca i NK Đurđenovac. Đurđenovčani su slavili sa 6:0. Nakon utakmice upriličen je prigodan zabavno-glazbeni program u kojemu su nastupili članovi KUD-a Zagorci iz Beljevine i HKD Izvor iz Donje Motičine. Na početku svečanosti sve nazočne članove kluba, simpatizere i goste pozdravio je predsjednik kluba Ivan Cinkuš zahvalivši se svima koji su na bilo koji način pomogli u radu kluba u proteklom razdoblju, a bila je to i prigoda za dodjelu zahvalnica. Prigodnim se riječima obratila i predsjednica Općinskog vijeća Općine Đurđenovca Dragica Pavlić obećavši i dalje punu podršku.  Nakon simboličnog rezanja rođendanske torte i vatrometa, proslava je nastavljena uz živu glazbu i prigodnu zakusku.

tekst i foto: D.Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit